نی‌ نی سایت

20 تجربه آشپزی خانگی که از نی نی سایت یاد گرفتم!




20 تجربه آشپزی خانگی از نی نی سایت

سلام دوستای گلم!

چند وقت پیش توی نی نی سایت یه تاپیک جالب دیدم در مورد نکات و ترفندهای آشپزی. اینقدر مطالب مفید بود که دلم نیومد با شما به اشتراک نذارم. خلاصه ای از تجربیات کاربرهای نی نی سایت رو اینجا براتون نوشتم:

  • برای خوشمزه تر شدن قیمه، یه قاشق رب انار اضافه کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای اینکه کتلت وا نره، یه سیب زمینی آبپز رنده شده توش بریزید.
  • برای پخت سریعتر حبوبات، یه قاشق چایخوری جوش شیرین بهشون اضافه کنید (البته بعدش حتماً آبشو عوض کنید!).
  • برای اینکه برنج قد بکشه، قبل از پخت نیم ساعت با آب نمک خیس کنید.
  • برای اینکه ته دیگ سیب زمینی ترد بشه، کمی آرد ذرت بهش بزنید.
  • برای رفع بوی بد مرغ، قبل از پخت توی آبلیمو و پیاز بخوابونید.
  • برای اینکه کوکو سبزی پفکی بشه، یه قاشق ماست اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن موز، روش آبلیمو بمالید.
  • برای اینکه سبزیجات تازه بمونن، توی کیسه های زیپ دار داخل یخچال نگهداری کنید.
  • برای از بین بردن بوی سیر از دست، دستاتون رو با استیل (مثل قاشق استیل) بشویید.
  • برای خوش عطر شدن عدس پلو، کمی گلاب و دارچین بهش اضافه کنید.
  • برای پخت سریعتر گوشت، از زودپز استفاده کنید.
  • برای اینکه شیر سر نره، یه قاشق چوبی روی قابلمه بذارید.
  • برای داشتن پیاز داغ طلایی و یکدست، پیازها رو یک اندازه خرد کنید.
  • برای طعم بهتر کباب، پیاز رو رنده نکنید، بلکه ریز خرد کنید.
  • برای اینکه خمیر پیتزا خوب پف کنه، از خمیر مایه فوری استفاده کنید.
  • برای خوش طعم شدن سوپ، از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا، حتماً شیشه مربا رو استریل کنید.
  • برای خوش طعم شدن املت، کمی شیر بهش اضافه کنید.
  • برای داشتن یک سس بشامل خوشمزه، از شیر سرد استفاده کنید.

شما هم اگر تجربه ای دارید توی قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

منتظر نظراتتون هستم!







20 تجربه آشپزی خانگی از نی نی سایت

20 تجربه آشپزی خانگی از نی نی سایت (خلاصه شده!)

1. راز خوشمزگی قورمه سبزی: تفت دادن سبزی با حرارت ملایم

یکی از کاربران نی نی سایت تاکید داشت که راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن طولانی مدت سبزی با حرارت ملایم هست تا آبش کشیده بشه و خوب سرخ بشه. مراقب باشید نسوزه!شنیدم که اضافه کردن شنبلیله خشک هم عطر فوق العاده ای بهش میده. بعضی ها هم میگن کمی رب انار اواخر پخت طعمش رو بی نظیر می کنه. البته راز اصلی تو صبر و حوصله ست!یه کم ادویه کاری هم تست کنید شاید خوشتون اومد!گوشت رو حتما با پیاز تفت بدین. من خودم لوبیا چیتی رو بیشتر دوست دارم.

2. کوکو سبزی پفکی: بیکینگ پودر فراموش نشه

یه مامان با تجربه گفته بود برای پفکی شدن کوکو سبزی، حتما یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر بهش اضافه کنید. تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا حسابی کف کنه. آرد رو هم الک کنید که گلوله نشه. روغن رو خوب داغ کنید بعد مواد رو بریزید. زردچوبه هم رنگ خوبی بهش میده. میتونید از سبزی خشک هم استفاده کنید. بعضی ها گردو هم میریزن.

3. کتلت ترد: پیاز رو رنده ریز کنید

برای کتلت ترد، پیاز رو حتما رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید. آرد نخودچی بهش اضافه کنید تا منسجم تر بشه. بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. ادویه ها رو فراموش نکنید!یه کم جعفری خرد شده هم خوش عطرش می کنه. گوشت چرخ کرده رو با پیاز خوب ورز بدین. سیب زمینی پخته هم میشه توش رنده کرد.

4. سیب زمینی سرخ کرده ترد: نشاسته بزنید

برای سیب زمینی سرخ کرده ترد، بعد از خرد کردن، سیب زمینی ها رو بشویید و بعد کمی نشاسته ذرت بهشون بزنید. روغن باید کاملا داغ باشه. از سیب زمینی مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. نمک رو آخر سر بزنید. بهتره سیب زمینی ها رو یه کم آب پز کنید بعد سرخ کنید. میتونید یه کم پودر سیر هم بهش بزنید. سس فرانسوی هم کنارش عالیه.

5. عدس پلو مجلسی: کشمش و خرما رو کاراملی کنید

برای عدس پلو مجلسی، کشمش و خرما رو جداگانه با کمی کره کاراملی کنید و موقع سرو روی پلو بریزید. عدس رو از قبل خیس کنید. میتونید از گوشت چرخ کرده قلقلی هم استفاده کنید. زعفران دم کرده هم طعم و عطر بی نظیری بهش میده. پیاز داغ فراوون فراموش نشه!کمی زیره هم موقع پخت اضافه کنید. من خودم با ماست و خیار میخورم.

6. مرغ زعفرانی خوشمزه: پیاز رو حسابی سرخ کنید

برای مرغ زعفرانی خوشمزه، پیاز رو حسابی سرخ کنید تا طلایی بشه. مرغ رو هم کمی تفت بدین. زعفران دم کرده فراوون بریزید. کمی آبلیمو هم اضافه کنید. میتونید یه قاشق رب گوجه هم بریزید. دارچین هم عطر خوبی بهش میده. حتما با برنج سرو کنید!

7. ماکارونی خوش طعم: ادویه مخصوص بزنید

برای ماکارونی خوش طعم، از ادویه مخصوص ماکارونی استفاده کنید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و فلفل دلمه ای تفت بدین. رب گوجه فرنگی رو خوب سرخ کنید. آویشن هم طعمش رو عالی می کنه. یه کم قارچ هم میتونید اضافه کنید. من خودم ته دیگ سیب زمینی رو خیلی دوست دارم. پنیر پیتزا هم میشه روش ریخت!

8. سوپ جو: جو پرک استفاده کنید

برای سوپ جو، از جو پرک استفاده کنید تا زودتر پخته بشه. مرغ رو با پیاز و هویج بپزید و بعد ریش ریش کنید. جعفری و گشنیز خرد شده بریزید. یه کم آبلیمو هم طعمش رو بهتر می کنه. میتونید خامه هم بهش اضافه کنید. کمی زنجبیل هم توش رنده کنید. آبلیمو ترش فراموش نشه!

9. آش رشته: کشک رو آخر سر اضافه کنید

برای آش رشته، کشک رو آخر سر اضافه کنید و بذارید چند دقیقه بجوشه. حبوبات رو از قبل خیس کنید. پیاز داغ و نعنا داغ فراوون بریزید. رشته آش رو آخر سر اضافه کنید. کشک رو با آب رقیق کنید بعد اضافه کنید. میتونید سرکه هم توش بریزید. خیلی ها سیر داغ هم میریزن.

10. شله زرد نذری: زعفران فراوون و صبر زیاد

برای شله زرد نذری، زعفران فراوون و صبر زیاد لازم دارید. برنج رو از قبل خیس کنید. شکر رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. گلاب هم فراموش نشه!خلال بادوم و پسته برای تزیین. حتما دم بذارید. من با دارچین دوست دارم بخورم.

11. حلوا آرد گندم: روغن و آرد رو خوب تفت بدین

برای حلوا آرد گندم، روغن و آرد رو خوب تفت بدین تا رنگش طلایی بشه. شربت رو جداگانه درست کنید و به آرد اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا گلوله نشه. زعفران و گلاب هم فراموش نشه!میتونید کمی پودر هل هم بزنید. من با چای خیلی دوست دارم. تزیینش هم که سلیقه ایه.

12. مربای آلبالو: هسته آلبالو ها رو جدا کنید

برای مربای آلبالو، هسته آلبالو ها رو جدا کنید و با شکر بذارید چند ساعت بمونه تا آب بندازه. بعد بذارید روی حرارت ملایم تا قوام بیاد. کمی آبلیمو هم بزنید تا شکرک نزنه. میتونید کمی وانیل هم بزنید. بهترین مربا برای صبحانه. من خودم با کره میخورم. بعد از پخت بذارید خنک شه بعد تو شیشه بریزید.

13. ترشی مخلوط: سبزیجات تازه استفاده کنید

برای ترشی مخلوط، از سبزیجات تازه استفاده کنید و همه رو خوب بشویید و خشک کنید. سرکه و نمک و ادویه ترشی رو با هم مخلوط کنید. مواد رو لایه لایه داخل شیشه بریزید و سرکه رو روش بریزید. بعد از چند هفته آماده مصرف هست. حتما تو جای خنک نگهداری کنید. میتونید سیر و فلفل هم توش بریزید. با غذا خیلی میچسبه!

14. خیارشور خانگی: خیارها رو تو آب نمک بذارید

برای خیارشور خانگی، خیارها رو تو آب نمک بذارید و بهش سیر و ترخون و فلفل اضافه کنید. بعد از چند روز آماده مصرف هست. از خیارهای قلمی و کوچیک استفاده کنید. آب نمک باید غلیظ باشه. تو جای خنک و تاریک نگهداری کنید. میتونید یه کم شوید هم توش بریزید. با ساندویچ خیلی خوبه!

15. کیک ساده: تخم مرغ ها رو خوب بزنید

برای کیک ساده، تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا حسابی کف کنه. شکر و روغن رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و کم کم اضافه کنید. وانیل هم فراموش نشه!داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده بذارید. میتونید بهش گردو و کشمش هم اضافه کنید. با چای خیلی خوشمزه ست!

16. شیرینی نخودچی: روغن جامد استفاده کنید

برای شیرینی نخودچی، از روغن جامد استفاده کنید تا شیرینی ترد بشه. آرد نخودچی و پودر قند رو با هم مخلوط کنید. روغن رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین. بعد قالب بزنید و در فر بذارید. بعد از پخت بذارید خنک شه بعد از قالب جدا کنید. خیلی لطیفه، مواظب باشین نشکنه. برای عید خیلی خوبه!

17. نان خانگی: آرد و خمیر مایه تازه استفاده کنید

برای نان خانگی، آرد و خمیر مایه تازه استفاده کنید. خمیر رو خوب ورز بدین و بذارید استراحت کنه. بعد چونه بگیرید و در فر بذارید. میتونید بهش کنجد و سیاه دانه هم بزنید. عطر نون تازه خیلی خوبه!من با پنیر و سبزی میخورم. خمیر رو تو جای گرم بذارید.

18. دلمه برگ مو: برنج نیم پز استفاده کنید

برای دلمه برگ مو، برنج نیم پز استفاده کنید و سبزی دلمه و گوشت چرخ کرده و پیاز داغ رو با هم مخلوط کنید. داخل برگ مو بپیچید و در قابلمه بچینید. روش دلمه یه بشقاب بذارید و آب و روغن بریزید و بذارید بپزه. میتونید سس هم براش درست کنید. با ماست خیلی خوشمزه میشه!حتما آبلیمو بزنید!موقع پیچیدن خیلی دقت کنید.

19. قیمه نذری: لپه رو از قبل خیس کنید

برای قیمه نذری، لپه رو از قبل خیس کنید و با پیاز و گوشت تفت بدین. رب گوجه فرنگی رو خوب سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید. زعفران و گلاب هم فراموش نشه!چوب دارچین هم توش بندازید. با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. خیلی ها لیمو عمانی هم میریزن. نذرتون قبول!

20. جوجه کباب: مرغ رو تو مواد خوب بخوابونید

برای جوجه کباب، مرغ رو تو مواد خوب بخوابونید تا مزه دار بشه. از ماست و پیاز و آبلیمو و روغن زیتون و زعفران استفاده کنید. بعد به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید. میتونید فلفل دلمه ای هم بینش بذارید. با گوجه کباب شده و برنج سرو کنید. نوش جان!من خودم با پیاز خام میخورم.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. روش تفت دادن سبزی قورمه سبزی واقعا فرق میکنه. من همیشه اول پیاز رو توی روغن زیاد تفت میدم تا طلایی بشه بعد سبزی رو اضافه می کنم. یه نکته دیگه که فهمیدم اینه اگه آخر کار یه کم آبلیمو به سبزی اضافه کنی طعمش خیلی بهتر میشه.

    درباره کتلت یه چیز جالب یاد گرفتم. اگه بعد از مخلوط کردن مواد، یه ساعت تو یخچال استراحت بدن، موقع سرخ کردن شکلش بهتر میمونه. یه بار هم تجربه کردم که گوشت مرغ چرخ کرده بذارم، نتیجه متفاوتی داشت.

    برای ته دیگ سیب زمینی، من همیشه اونها رو با کمی آرد سوخاری مخلوط می کنم. یه بار تصادفی شیرموز بهش زدم که عجیب ولی خوشمزه شد.

    درباره مربا، من یه روش دیگه امتحان کردم. قبل از پخت میوه ها رو با شکر مخلوط می کنم و یه شب میذارم دم بکشه. صبح که میپزم زودتر آماده میشه.

    برای دوستانی که تجربه دارن:
    – کسی روش دیگه ای برای ترد کردن سیب زمینی سرخ کرده امتحان کرده؟
    – بهترین ترکیب ادویه برای ماکارونی از نظر شما چیه؟
    – کسی تا حالا دلمه با برگ کلم درست کرده؟ چه تفاوتی با دلمه برگ مو داره؟

    یه بار کوکو سبزی درست کردم که موادش بیش از حد شل بود. فهمیدم اگه سبزی ها رو قبل از اضافه کردن به تخم مرغ، توی پارچه بپیچیم و فشار بدیم آبش میره بیرون و مواد بهتر میشه.

    مرغ کبابی رو اگه با پوست درست کنی آبدارتر میشه. من همیشه اول پوست رو کمی با نمک و فلفل مزه دار می کنم بعد میزارم تو مواد.

    برای دوستان علاقه مند:
    – چه روشی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی تجربه کردید؟
    – بهترین ترکیب چاشنی برای سالاد شیرازی چی میزنین؟
    – کسی خمیر پیتزا رو با آرد سمولینا امتحان کرده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا