نی‌ نی سایت

27 راز آشپزی از دل نی نی سایت: تجربیاتی ناب برای کدبانوها!




27 راز آشپزی از دل نی نی سایت


نی نی سایت، پاتوق صمیمی مادران و زنان ایرانی، گنجینه‌ای از تجربیات و نکات خانه‌داری و آشپزی است. در این پست، 27 نکته طلایی و راز آشپزی را که از لابه‌لای صحبت‌های کاربران نی نی سایت جمع‌آوری شده، با شما به اشتراک می‌گذاریم. این نکات ساده اما کاربردی، می‌توانند طعم و کیفیت غذاهای شما را به طرز چشمگیری ارتقا دهند. پس با ما همراه باشید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات گلچینی از نظرات و ایده‌های متنوع هستند که در طول سال‌ها در نی نی سایت مطرح شده‌اند. امیدواریم که برای شما مفید باشند.

  • برای خوش‌طعم شدن مرغ، قبل از پخت، آن را در مخلوط آبلیمو، پیاز و زعفران چند ساعتی استراحت دهید.
  • برای جلوگیری از سر رفتن شیر، قبل از جوشاندن، کمی کره به لبه‌ی قابلمه بمالید.
  • برای اینکه برنج شما سفید و خوش‌عطر شود، یک قاشق غذاخوری آبلیمو در هنگام جوشیدن به آن اضافه کنید.
  • برای از بین بردن بوی بد کلم هنگام پخت، یک تکه نان خشک داخل قابلمه قرار دهید.
  • برای جلوگیری از چسبیدن ته دیگ، کمی روغن بیشتر و حرارت ملایم استفاده کنید.
  • اگر غذای شما خیلی شور شد، یک تکه سیب‌زمینی پوست‌کنده داخل آن بیاندازید تا شوری را جذب کند.
  • برای خوش‌طعم شدن کتلت، کمی پودر سوخاری و آرد نخودچی به مایه کتلت اضافه کنید.
  • برای پخت سریع‌تر حبوبات، آن‌ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید.
  • برای اینکه سبزیجات شما رنگ خود را حفظ کنند، آن‌ها را در آب جوش و به مدت کوتاه بپزید.
  • برای خوش‌طعم شدن خورشت قیمه، از گوشت گوسفندی استفاده کنید و به آن کمی رب انار اضافه کنید.
  • برای اینکه کوفته‌های شما وا نروند، آن‌ها را در یخچال بگذارید و سپس در آب جوش بیاندازید.
  • برای طعم بهتر نیمرو، قبل از شکستن تخم‌مرغ‌ها، کمی روغن را داغ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
  • برای اینکه کیک شما پف کند، تمام مواد را به دمای محیط برسانید و از بیکینگ پودر تازه استفاده کنید.
  • برای درست کردن سس سفید خوشمزه، از کره و آرد به نسبت مساوی استفاده کنید و به آرامی شیر را به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه پیاز شما هنگام خرد کردن اشک شما را در نیاورد، قبل از خرد کردن آن را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • برای از بین بردن بوی سیر از دست، دستان خود را با استیل بشویید.
  • برای نگهداری طولانی مدت سبزیجات، آن‌ها را در کیسه‌های نایلونی در یخچال نگهداری کنید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا، قبل از بسته‌بندی، شیشه‌ها را استریل کنید.
  • برای اینکه مربای شما شفاف شود، شکر و میوه را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • برای طعم بهتر آش رشته، از کشک محلی استفاده کنید و آن را قبل از اضافه کردن به آش، کمی بجوشانید.
  • برای اینکه سوپ شما غلیظ شود، کمی جو پرک به آن اضافه کنید.
  • برای خوش‌رنگ شدن ترشی، از سرکه قرمز استفاده کنید و به آن کمی شکر اضافه کنید.
  • برای اینکه خیارشور شما ترد شود، در هنگام تهیه از آب نمک سرد استفاده کنید و به آن چند حبه سیر و فلفل اضافه کنید.
  • برای داشتن پفک نمکی خانگی، می‌توانید کمی ذرت بو داده را آسیاب کرده و با ادویه های دلخواه مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید.
  • برای درست کردن یک دمنوش آرامبخش، بابونه و اسطوخودوس را با هم دم کنید.
  • برای تهیه یک ماسک صورت خانگی، ماست و عسل را با هم مخلوط کنید و به صورت خود بمالید.
  • برای رفع تیرگی دور چشم، سیب زمینی رنده شده را روی چشم بگذارید.

با به کارگیری این نکات ساده، می‌توانید آشپزی لذت‌بخش‌تر و غذاهای خوشمزه‌تری را تجربه کنید.

به امید آشپزی‌های خلاقانه و خوشمزه!





رازهای آشپزی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت (27 مورد)

رازهای آشپزی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت (27 مورد)

1. رمز و رازِ پف کردن کیک اسفنجی

خیلی از کاربران نی نی سایت میگن که جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ و زدن جداگانه اونها تا حدی که سفیده کاملا پف کنه و از ظرف نریزه، راز اصلی پف کردن یه کیک اسفنجیه. یه نکته دیگه هم دمای مواد اولیه هست. حتما تخم مرغ و شیر رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن. اضافه کردن کمی بکینگ پودر (نه خیلی زیاد!) هم میتونه کمک کنه. فر رو از قبل گرم کنید و در حین پخت کیک، در فر رو به هیچ وجه باز نکنید!بعد از پخت هم اجازه بدید کیک کمی داخل فر خنک بشه و بعد خارجش کنید تا پفش نخوابه. آرد رو حتما سه بار الک کنید تا هوا بخوره و سبک بشه. اندازه گیری دقیق مواد هم خیلی مهمه. از پیمانه های استاندارد استفاده کنید.

2. جلوگیری از وا رفتن کوفته

گوشت کوفته رو خوب ورز بدید! هر چی بیشتر ورز بدید، کوفته منسجم تر میشه و وا نمیره. از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید. گوشت پر چرب باعث میشه کوفته شل بشه. اضافه کردن آرد نخودچی یا آرد برنج به مایه کوفته، به انسجام اون کمک میکنه. بعد از شکل دادن کوفته ها، اونها رو کمی در یخچال بذارید تا سفت بشن. آب کوفته باید جوش باشه تا کوفته ها سریع خودشون رو بگیرن. میتونید قبل از انداختن کوفته ها، کمی آرد به اونها بپاشید. اگه کوفته هاتون خیلی بزرگن، چند تا سوراخ کوچیک با چنگال روی اونها ایجاد کنید تا از داخل هم بپزن.

3. خوشمزه تر شدن مرغ

مرغ رو قبل از پخت، توی آبلیمو و زعفران بخوابونید تا طعمش بهتر بشه. پیاز داغ فراوون و سیر، طعم مرغ رو خیلی خوشمزه میکنه. از ادویه های مناسب مثل زردچوبه، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز استفاده کنید. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز خرد شده هم استفاده کنید. اگه مرغ رو داخل فر میپزید، حتما با کره یا روغن زیتون چربش کنید تا خشک نشه. برای طعم دادن به مرغ آبپز، میتونید از هویج، کرفس و برگ بو استفاده کنید. اضافه کردن یه قاشق غذاخوری رب انار به مرغ، طعم ملس و خوشمزه ای بهش میده.

4. برنج خوش عطر و طعم

برنج رو قبل از پخت، چند بار بشورید تا آبش شفاف بشه و نشاسته اضافیش از بین بره. برنج رو با آب نمک ولرم خیس کنید (حداقل نیم ساعت). موقع آبکش کردن برنج، دقت کنید که زیاد نرم نشه. ته دیگ سیب زمینی یا نون لواش، برنج رو خوشمزه تر میکنه. میتونید از زعفران دم کرده یا روغن حیوانی برای طعم دادن به برنج استفاده کنید. یه قاشق ماست چکیده به برنج اضافه کنید، برنجتون سفید و دون میشه. برای اینکه برنج قالبی دربیاد، بعد از آبکش کردن، کمی روغن و زعفران بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. حوصله آشپزی نداشتم و با تنبلی کوفته درست کردم بدون ورز دادن خوب. نتیجه فاجعه بود. کوفته ها توی آب پخش شدند و خورشت تبدیل شد به یک سوپ عجیب! حالا همیشه گوشت رو با حوصله ورز میدم و آرد نخودچی هم اضافه می کنم. دیگه هیچ وقت این اشتباه رو تکرار نمی کنم.

    یکی از دوستان بهم گفت موقع خیس کردن برنج می تونیم به آب خیساندنش کمی گلاب اضافه کنیم. امتحان کردم واقعا عطر برنج رو دو برابر می کنه. کسی این روش رو امتحان کرده؟ نظرتون چیه؟

    یه چیزایی هم هست که نباید باهاشون اشتباه کرد. مثلا اضافه کردن بی رویه بکینگ پودر به کیک اصلا خوب نیست. کیک مزه مواد شیمیایی می گیره. یا اینکه وقتی سبزی رو توی آب سرد می ریزیم برای پختن، هم رنگش می ره و هم ویتامین هاش از بین می ره.

    یه سوال برام پیش اومده. درباره مرغ پختن، کسی می دونه چرا گاهی پوست مرغ موقع پختن سیاه می شه؟ من چند بار این اتفاق برام افتاده با اینکه موادش رو دقیق اندازه گیری کرده بودم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا