نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین کیک خانگی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت






خوشمزه ترین کیک خانگی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت

همه ما عاشق کیک خانگی هستیم، مخصوصا وقتی که با عشق و مواد اولیه تازه درست شده باشه. اما کدوم کیک خونگی از همه خوشمزه تره؟ برای پیدا کردن جواب این سوال، توی نی نی سایت یه جستجوی مفصل کردم و خلاصه ای از تجربه های کاربرا رو اینجا براتون جمع آوری کردم. اینها گلچینی از نظرات و دستورهای پخته شده هستند که بیشترین طرفدار رو داشتند:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • کیک شکلاتی خیس:

    این کیک با بافت نرم و مرطوب و طعم شکلاتی قوی، یکی از محبوب ترین هاست. راز خوشمزگیش توی بهره‌گیری از شکلات باکیفیت و خیس کردن کیک با یه سس شکلاتی خوشمزه است.
  • کیک هویج و گردو با کرم پنیری:

    ترکیب طعم شیرین هویج، عطر دارچین و تردی گردو با کرم پنیری، یه کیک بی نظیر میسازه.
  • کیک سیب و دارچین:

    یه کیک ساده و خوشمزه که عطر دارچینش کل خونه رو پر میکنه.
  • کیک یزدی:

    کیک یزدی خونگی یه چیز دیگه است! بافت نرم و لطیف و طعم هل و گلاب، یه کیک سنتی و دوست داشتنی.
  • کیک اسفنجی:

    پایه بیشتر کیک های تولد و دسرهای خوشمزه. مهمترین نکته توی پخت کیک اسفنجی، خوب هم زدن تخم مرغ ها و داشتن یه فر با دمای مناسبه.
  • کیک پرتقالی:

    عطر و طعم پرتقال توی این کیک، حس تازگی و شادابی بهش میده.
  • کیک شیر:

    یه کیک ساده و خوشمزه که بافت نرم و لطیفی داره و برای عصرانه عالیه.
  • کیک دو رنگ (زبرا):

    این کیک هم بخاطر ظاهرش و هم بخاطر طعم خوبش، بین بچه ها خیلی محبوبه.
  • کیک تیرامیسو:

    یه دسر ایتالیایی که میتونین به صورت کیک هم درستش کنین. طعم قهوه و خامه، یه ترکیب بی نظیر میسازه.
  • کیک خرمالو:

    کیک خرمالو با عطر و طعم بی‌نظیر خرمالو، یه گزینه پاییزی عالیه.
  • کیک کدو حلوایی:

    یه کیک خوشمزه و سالم که بافت نرم و مرطوبی داره و برای فصل پاییز و زمستون عالیه.
  • کیک لیمویی:

    کیک لیمویی با عطر و طعم مرکباتی، یه کیک با طراوت و خوشمزه است.
  • کیک موز و گردو:

    این کیک با بهره‌گیری از موزهای رسیده و پوره شده درست میشه و بافت نرم و مرطوبی داره.
  • کیک شکلاتی بدون آرد:

    برای کسایی که به گلوتن حساسیت دارن، این کیک یه گزینه عالیه. بافت فاجی و طعم شکلاتی قوی داره.
  • کیک قهوه:

    یه کیک خوشمزه با طعم قهوه که برای دوستداران قهوه عالیه.
  • کیک مخملی قرمز (Red Velvet):

    کیک مخملی قرمز با رنگ جذاب و طعم ملایم شکلاتی، یه کیک خاص و دوست داشتنیه.
  • کیک آناناسی:

    کیک آناناسی با تکه های آناناس و طعم استوایی، یه کیک خوشمزه و متفاوت است.
  • کیک باقلوا:

    این کیک، ترکیب خوشمزه‌ای از طعم کیک و باقلواست و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها عالیه.

امیدوارم این لیست بهتون کمک کنه تا کیک مورد علاقه تون رو پیدا کنین و از پخت یه کیک خونگی خوشمزه لذت ببرین.

یادتون نره که رمز یه کیک خوشمزه، بهره‌گیری از مواد اولیه باکیفیت و پخت با عشق و حوصله است!

نوش جان!




خوشمزه ترین کیک خانگی: خلاصه تجربه های نی نی سایت

کیک اسفنجی با طعم پرتقال

خیلی از مامان های نی نی سایت، کیک اسفنجی با طعم پرتقال رو یه انتخاب عالی برای عصرونه یا تولد میدونن. میگن عطر و طعمش خیلی دلپذیره. برای داشتن یه کیک اسفنجی لطیف، حتما تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا حسابی پف کنه. از آرد الک شده استفاده کنید تا کیکتون بافت سبکی داشته باشه. آب پرتقال طبیعی و رنده پوست پرتقال، طعم و عطر فوق العاده ای به کیک میده. بعضی ها یه کم وانیل هم اضافه میکنن تا عطر کیک تکمیل بشه. یادتون نره قالب کیک رو قبلش چرب کنید و آرد بپاشید تا کیک راحت ازش جدا بشه. دمای فر خیلی مهمه! معمولا دمای 180 درجه سانتیگراد برای پخت کیک اسفنجی مناسبه. بعد از پخت، بذارید کیک خنک بشه بعد از قالب جداش کنید.

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی خیس، یکی از پرطرفدارترین کیک های خانگی بین کاربراست. بافت نرم و طعم شکلاتی قوی، اون رو خیلی خاص میکنه. برای داشتن یه کیک شکلاتی خیس عالی، از پودر کاکائو با کیفیت استفاده کنید. شکلات تلخ هم میتونه طعم کیک رو عمیق تر کنه. خیس بودن کیک به خاطر وجود یه سس شکلاتی خوشمزه است که بعد از پخت روی کیک ریخته میشه. برای تهیه سس، از شکلات، خامه و کره استفاده میشه. بعضی ها یه کم شیر هم اضافه میکنن. قبل از ریختن سس، با یه خلال دندون روی کیک سوراخ های کوچیک ایجاد کنید تا سس به خورد کیک بره. بعضی از مامان ها برای خوش طعم تر شدن کیک، یه کم پودر نسکافه هم به مواد کیک اضافه میکنن. تزئین کیک با پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا میوه های تازه، ظاهر اون رو جذاب تر میکنه.

کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین، یه انتخاب عالی برای فصل پاییز و زمستونه. عطر دارچین و طعم سیب، یه ترکیب فوق العاده رو به وجود میاره. برای تهیه این کیک، از سیب های رنده شده یا نگینی خرد شده استفاده میشه. دارچین نقش مهمی در طعم این کیک داره. میتونید هم داخل مواد کیک و هم روی اون بپاشید. بعضی ها برای خوشمزه تر شدن کیک، گردو خرد شده هم به مواد اضافه میکنن. میتونید روی کیک رو با یه لایه کرم پنیری هم بپوشونید. برای اینکه سیب ها در کیک ته نشین نشن، قبل از اضافه کردن به مواد، اونها رو با کمی آرد مخلوط کنید. این کیک رو میتونید با چای یا قهوه نوش جان کنید.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. یک عالمه تنوع تو کیک های خانگی وجود داره! توی بعضی دستورها تخم مرغ رو با ماست جایگزین می کنن که بافت سنگین تری میده. اگه عجله داری می تونی شکر رو خرد کنی تا سریعتر مخلوط بشه. بعضی وقتا اضافه کردن یه قاشق عسل به کیک های میوه ای طعمش رو خیلی بهتر می کنه.

  2. هر وقت کیک شکلاتی خیس می پزم، همیشه یه ذره نمک به سس شکلاتی اضافه می کنم. طعمش رو خیلی بهتر می کنه انگار شکلات رو زنده می کنه 😁 درست کردن کیک سیب و دارچین یادمه یه بار سیب هارو زیاد رنده کردم و کیک خیس شد. بعد فهمیدم سیب رو باید درشت تر خرد کنی تا آبش رو نده. توی کیک پرتقالی هم پوست پرتقال رو اگه زیاد رنده کنی کیک تلخ می شه. اندازه اش مهمه. کیک اسفنجی هم بار اولی که پختم چون فر رو زود باز کردم خوابید. حالا می دونم باید صبر کنم کاملا بپزه 😅

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا