نی‌ نی سایت

25 تجربه آشپزی از نی نی سایت: نکات و ترفندها





25 تجربه آشپزی از نی نی سایت: نکات و ترفندها

نی نی سایت، منبعی غنی از تجربیات مادران و زنان خانه‌دار است. در این پست، 25 نکته و ترفند آشپزی را که از دل بحث‌ها و تبادل نظرات این سایت بیرون آمده، برای شما جمع‌آوری کرده‌ایم. این نکات می‌توانند به شما در پخت غذاهای خوشمزه‌تر و صرفه‌جویی در زمان و انرژی کمک کنند.

این نکات توسط کاربران با تجربه نی نی سایت به اشتراک گذاشته شده و امیدواریم برای شما هم مفید واقع شوند:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی قابلمه بگذارید.
  • برای ترد شدن کتلت، یک قاشق آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.
  • برای خوش‌طعم‌تر شدن مرغ، آن را در مخلوط آبلیمو، زعفران و پیاز رنده شده بخوابانید.
  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • برای از بین بردن بوی بد کلم، یک تکه نان در قابلمه بیندازید.
  • برای براق شدن ژله، قبل از بستن کامل، کمی شیر به آن اضافه کنید.
  • برای پخت سریع‌تر سیب‌زمینی، آن را با آب نمک بپزید.
  • برای اینکه برنج قالبی دربیاید، قبل از برگرداندن، قابلمه را چند ثانیه در آب سرد قرار دهید.
  • برای جلوگیری از سوختن ته دیگ، یک لایه نان لواش زیر برنج بگذارید.
  • برای خوش‌عطر شدن برنج، کمی هل و گلاب به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه گوشت قیمه زودتر بپزد، آن را قبل از پخت در روغن تفت دهید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن کوکو، آن را در تابه در بسته بپزید.
  • برای اینکه سالاد خوشمزه‌تر شود، از سبزیجات تازه و سس خانگی استفاده کنید.
  • برای اینکه پیاز هنگام خرد کردن اشک نریزد، آن را قبل از خرد کردن چند دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • برای نگهداری طولانی‌تر از سبزیجات، آن‌ها را در دستمال کاغذی پیچیده و در یخچال نگهداری کنید.
  • برای خوش‌رنگ شدن خورشت، از رب با کیفیت استفاده کنید و آن را خوب تفت دهید.
  • برای اینکه خمیر پیتزا پفکی شود، از خمیر مایه تازه استفاده کنید.
  • برای اینکه عدس پلو وا نرود، عدس را جداگانه بپزید و در اواخر پخت به برنج اضافه کنید.
  • برای اینکه ماهی بوی بد ندهد، آن را در شیر بخوابانید.
  • برای اینکه بادمجان تلخی نداشته باشد، آن را نمک بزنید و بعد از نیم ساعت بشویید.
  • برای اینکه آش رشته خوشمزه شود، از کشک محلی استفاده کنید.
  • برای اینکه ترشی کپک نزند، از سرکه مرغوب استفاده کنید و مواد را کاملاً خشک کنید.
  • برای اینکه خیارشور ترد شود، چند برگ مو به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه پنیر پیتزا کش بیاید، آن را قبل از استفاده در فریزر قرار دهید.
  • برای طعم بهتر غذا در دیزی سنگی، قبل از استفاده آن را چرب کنید و چند بار در فر بگذارید.

این تجربیات چکیده ای از نظرات کاربران در انجمن های مختلف نی نی سایت بوده و گردآوری شده است.

با به کارگیری این نکات، می‌توانید به یک آشپز حرفه‌ای‌تر تبدیل شوید!








25 تجربه نی نی سایتی در آشپزی: راهنمایی از دل سفره‌ها

25 تجربه نی نی سایتی در آشپزی: راهنمایی از دل سفره‌ها

1. راز خوشمزگی قیمه نذری

همیشه گوشت قیمه رو قبل از تفت دادن با ادویه ها خوب مزه دار کنید. یه کوچولو دارچین عطر و طعمش رو عالی میکنه. لپه رو جدا بپزید و اواخر پخت به قیمه اضافه کنید تا له نشه. رب گوجه فرنگی رو خوب تفت بدید تا رنگش باز بشه و بوی خامیش گرفته بشه. اگه قیمه تون آبکی شد، یه قاشق آرد رو توی کمی آب سرد حل کنید و کم کم به خورشت اضافه کنید تا غلیظ بشه. برای عطر بهتر، چند قطره گلاب آخر پخت به قیمه اضافه کنید. یه تفت کوچولو پیاز داغ آخر سر، معجزه میکنه. یادتون باشه شعله ملایم، راز خوشمزگی هر خورشته.

2. فوت و فن قورمه سبزی جا افتاده

سبزی قورمه رو خوب سرخ کنید ولی نسوزونید. تلخ میشه. لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. برای لعاب دار شدن قورمه سبزی، یه تیکه قلم گاو بهش اضافه کنید. لیمو عمانی رو سوراخ کنید و توی آب گرم بذارید تا تلخیش گرفته بشه. اگه قورمه سبزی تون خیلی ترش شد، یه قاشق چایخوری شکر بهش اضافه کنید. حرارت کم و زمان پخت طولانی، قورمه سبزی رو جا افتاده میکنه. شنبلیله خشک، عطر قورمه سبزی رو عالی میکنه.

3. ترفندهای پخت برنج مجلسی

برنج رو قبل از پختن خوب بشورید تا نشاسته اش گرفته بشه. برای اینکه برنج قد بکشه، قبل از پختن توی آب نمک خیس کنید. روغن رو خوب داغ کنید و بعد برنج رو اضافه کنید. برای ته دیگ طلایی، از سیب زمینی ورقه شده یا نون لواش استفاده کنید. وقتی آب برنج کشیده شد، دم کنی بذارید و شعله رو کم کنید. اگه برنجتون شفته شد، یه تیکه نون بذارید روی برنج تا آبش رو بکشه. زعفرون دم کرده رو آخر سر به برنج اضافه کنید تا خوشرنگ بشه.

4. دستور پخت یک آش رشته خوشمزه

حبوبات آش رشته رو از شب قبل خیس کنید. رشته آش رو آخر سر اضافه کنید تا خمیر نشه. برای طعم بهتر، از پیاز داغ فراوون استفاده کنید. نعنا داغ رو با روغن کم سرخ کنید تا نسوزه. کشک رو با آب رقیق کنید و قبل از اضافه کردن به آش بجوشونید. آش رشته رو با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید. سبزی آش رو تازه استفاده کنید.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. خیلی از این نکات آشپزی که در پست اشاره شده توی بیشتر آشپزخانه ها به کار می آیند. مثلا اضافه کردن شیر به ماهی قبل از پخت واقعا بوی نامطبوع آن را می گیرد. این کار رو سالهاست که توی آشپزخانه خودم انجام می دهم و جواب داده. روش سرخ کردن سبزی قورمه هم نکته مهمی هست که اگر رعایت نشود، کل طعم غذا را تحت تاثیر قرار می دهد.

    در مورد نکته براق شدن ژله، یک راه دیگر هم وجود دارد که می توان از ژله آماده استفاده کرد و قبل از سفت شدن، یک لایه نازک خامه روی آن پخش کرد. این کار باعث می شود ظاهر ژله براق تر و زیباتر شود. ترفند استفاده از نان لواش برای ته دیگ هم یکی از آن روش های قدیمی است که هر خانم خانه داری باید بلد باشد.

    یکی از تجربیات جالبی که قبلا امتحان کردم، اضافه کردن کمی شکر به ترشی بود که به تعادل طعم کمک می کرد. بعضی وقت ها ترشی ها زیادی ترش می شوند و این روش حسابی به دادمان می رسد. درباره روش پخت سریع سیب زمینی هم باید گفت که این ترفند در مهمانی ها که عجله داریم، خیلی به درد می خورد.

  2. همون موقعی که اولین بار شنیدم گذاشتن قاشق چوبی توی قابلمه شیر جلوی سر رفتنش رو میگیره با خودم گفتم چقدر ساده ولی چقدر کاربردی 😅 شیر رو هزار بار سر برده بودم تا این ترفند رو یاد گرفتم…

    یه بار تو شلوغی خونه یادم رفت پیازو قبل خرد کردن بذارم تو فریزر… اشک هام مثل رودخونه شد 😂 از اون به بعد همیشه پیازو یه ربع قبل میندازم تو فریزر تا موقع خرد کردن مشکلی پیش نیاد.

    راستی اون نکته درباره ژله خیلی به درد بخوره… من قبلا ژله هام همیشه مات میشدن تا این که یه بار تصادفی یه کم شیر تو ژله گرم ریختم… نتیجه شگفت انگیز بود! حالا همیشه ژله هام براق و شفاف میشن.

    برای ته دیگ نون لواشی هم تجربه جالبی دارم… یه بار به جای نون لواش از بلال استفاده کردم… دیگه ته دیگ نشد یه جور کیک ذرت درست شد 😁

    یادمه اولین باری که خواستم ترشی درست کنم زود کپک زد… بعد فهمیدم باید حتما مواد رو کامل خشک کنم و از سرکه خوب استفاده کنم… حالا ترشی هام ماه ها میمونه و سالم میمونه.

پاسخ دادن به مهران لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا